TASK Alliance iverksetter endring og bygger unikhet – gjennom mennesker.

Skuterud Kløvstad er en del av TASK Alliance som i tillegg består av selskapene Transform og Bokstaven K.

Transform er et dyktig kreativt miljø som utvikler e-læring, bevissthetskampanjer og kommunikasjon. Det er fokusert på å skape målbare resultater, alle våre løsninger har derfor tydelig definerte effektmål. Transform bruker innovative teknikker og verktøy som når store målgrupper, og som snakker til hjertet såvel som til hodet.

Bokstaven K er et spennende lærings- og endringsmiljø som har fokus på medarbeiderne. Med solid kompetanse på hvordan mennesker, grupper og organisasjoner motiveres, lærer og utvikler seg, supplerer de det enkelte, selskapets utviklingsplaner med metoder som medarbeiderne kan bruke til å skape endringer. Målet er å utvikle mer kompetente organisasjoner, spisse deres konkurransefortrinn og sikre varige resultater.

Skuterud Kløvstad leverer all innsikt og analyse i alliansen, vår erfaring med ulike målgrupper og effektmålinger er essensielt her.

https://www.taskalliance.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *